Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Hösten och Vintern


Vintern

Vintern är vacker där den ligger.Kalt vit på marken.Kylan blåser kalt in och man får bära varma kläder för att inte frysa.På kvällen när solen gått ner lysser snön upp marken där den ligger.Det är vackert att se på.Än sack som dock slår mig är att man inte ser så mycket människor ute på hösten de flesta är väl inne i värmen och har det bra.Det är först på våren man börjar se mer människor vara ute.




Fri vers av Broder Tyckare 17
Läst 214 gånger
Publicerad 2010-01-18 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17