Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillflykt



i famnen på min säng.
lägger jag verkligheten på golvet.

i musiken kan jag fly.
men bara så länge den varar.

oändligt slitsamt.
när kudden inte tröstar mitt rädda hjärta.

bland allt som jag är.
och julen precis runt hörnet.
gömmer jag min oro bland snöflingorna.

stilla och vackert
så länge musiken vara

glittrar ljusen.
som håller mig varm.




Fri vers av Nerdissta
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta