Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans förut


i bläck skriver jag min egen tröst.
bakom himmelens dörrvalv.
minns du mig

är jag
vi
enbart något som lämnats kvar
i världen som sett oss växa upp

mina reflektioner.
kommer aldrig ge mitt hjärta någon ro.

orden skrivs.
men för inget annat än min väntan.

skogen sover.
med huvudet på sin arm.

bland minnen blott.
någonstans förut.
finns jag där?




Fri vers av Nerdissta
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-18 23:35



Bookmark and Share


  Marco Zamorano
en kort våg i magen. bra!
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta