Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hymn till en sockerbit och en varm säng

utan dig
så kom jag äntligen hem
till ett silverfisk-berikat kallt golv

utan dig
så fick jag det äntligen gjort
jag filade mina tånaglar idag

utan dig
blev jag sockersugen och letade
i alla skåp och alla lådor
och ingenting fanns där

utan dig
finns inget sött
min sockerbit är långt där borta
i en varm stor säng

utan dig
är jag bara mig, den tråkiga varianten
som det går så långsamt för

utan dig
är det konstigt, lite dött
och ofta tråkigt
ofta kallt

utan dig

[18 januari 2010 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-19 00:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, att vara en försvunnen sockerbit för den andre, är ju alltid något...
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca