Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring.


Världen är färglös.
Det är vi som är konstnärerna.

Makten att förändra ligger i målarens hand.

Själen har en annan färg än huden.
Hjärtat en annan än ögonen.
Och om jag målar med mina fingrar.
Hur mycket närmare kommer inte jag mitt sanna mål.
Än om jag använder en pensel.

Tårar har en färg dem också.
Men man får akta.
Så att världen inte blir grå.

Äkta färg
Finns bara för dem modiga.




Fri vers av Nerdissta
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-19 17:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-02-09

    christie
Den här tycker jag om
2010-01-19

  Mr Lindemann VIP
Jam kom och kolla in min palett
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta