Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas skafferi



Jag öppnade dörren
försiktigt på glänt
det hördes ett gnissel
från gångjärnen

Tystnaden gick att ta på
dammet stod nästan still
i draget från dörren
till Minnenas skafferi

Jag plockade upp
en liten ask
öppnade den sakta
däri låg ett hjärta

Det slog taktfast
och log glatt
jag stängde locket
försiktigt på plats

- din kärlek lever för evigt




Fri vers av AjBi
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-19 21:00



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vilken söt text:)
2010-01-19
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi