Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt fönster. mitt liv.

Nu börjar regnet falla igen.
Regnet är vitt, fruset och mjukt
Himlen är hopplöst grå
Min klocka är gjord i trä,
den är gammal och har fastnat i tiden

Snön lägger sig över allting
Den döljer allt det jag inte vill ska finnas
De klarröda rönnbären sticker fram mellan snöflingorna
Jag sitter med min varma kopp på balkongen
om bara mina skor inte var så kalla












Fri vers av viola
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-19 23:12



Bookmark and Share


  Duvetvem
Gillar verkligen "min klocka är gjord i trä, den är gammal och har fastnat i tiden". Bra skrivet!
2010-04-21

  stenen/ Yv Ericsson
en jättefin dikt i stunden. tack:)
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

viola
viola