Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm, tänkte försöka mej på att skriva på engelska. försök ignorera (eller rapportera till mej om) stavfel osv.....


Have anybody seen my mind?

I have lost my mind.

Oh, sorry, that was a lie

You have lost my mind

My mind is lost

Please give me a call if you see it

I miss it so

But not as much as I miss you




Fri vers av viola
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-07 22:17



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
den blev fantastiskt bra! och slutet såå sorgligt..bokmärker!

föresten lyssna jag just på en författare. hon sa att man aldrig ska ändra något i texter. då dör de. det tyckte jag va bra sagt!
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

viola
viola