Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag har ändrat väldigt mycket på den här. egentligen är det faktiskt bara det jag vill säga med den som är sig likt.)


humanoid

"Hejhej. Hur mår du idag (igen) då?"
"Jo jag mår okej idag (igen). Hur mår du själv idag (igen)?
"jag mår ungefär som igår."
"Helt okej (igen) alltså?"
"Ja."

(jag är samma som igår)(och i förrgår)




Fri vers av viola
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 17:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är inte meningen.
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

viola
viola