Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan

inifrån och ut
sekund i minut
det tickar
om hjärtats själ

Eviga slut
och början
en saga
i tiden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 186 gånger
Publicerad 2005-10-28 06:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket poetiskt och snyggt komponerat
2005-10-28

  Smultris
En saga i tiden... *Tycker om*
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan