Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forgotten

i giving up my love for you
i have nothing else to do
i have tried everything now
but still you are gone
i dont know what to do
but everytime i think you believe it too
so i gave it up to another time
and maybe you remember me sometimes in your life
but what can i do it is so hard
i cant forget cuz you are my heart
you was my everything
i can't believe
you forget me so easy




Fri vers av DenSomBaraStårOchLer
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer