Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Right Next To You

evrything i do is a mistake
every breath and every step
nothing will ever be right

no one will never see
when i lay in my bed and cry
after that i turn off the light

because everythin i do
everything is wrong
what else can i do

all i want are to be
right next to you




Fri vers av DenSomBaraStårOchLer
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-09 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer