Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg ondska och andra

en ondskans vinge
slår glädjen ur min själ
med sin svarta trasiga
stora mörka gestalt
jag drivs till vanvett
vid tanken av kärlek


du tror du ser mig
och vad jag har
du tror du förstår mig
och hur jag kämpar
men

bortskämd
oförskämd och aldrig nöjd
eller så vill jag bara trivas

jag gav upp mina drömmar
för du blev mina nya
vi blev
oss tillsammans
du gav mig hopp
vi gjorde det
om något jag sedan länge lämnat åt alla andra




Fri vers av Theo Piumden
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theo Piumden