Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ingen få trycka ner dig i skorna, knyt åt hårt och vässa din tunga

Javisst,
okej
inga problem
det fixar jag
sa
stig
och trampade
på sig själv





Fri vers av Ola Rydberg
Läst 1458 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-01-21 10:41



Bookmark and Share


  Dufvenberg
I stället för att trampa på sig själv; trampa bredvid. Så dammet ryker, men på en behaglig nivå. För att inte skrämma skiten ur vederbörande.

Gillas!
2012-05-20

    Alsander
Briljant!
2011-05-03

  Lady Alassa
Bra påminnelse om hur viktigt det är att stå upp för sig själv
2011-03-30

  Kim VIP
Ja prata är alltid lätt för en del, medan det kan va mkt svårare att göra som man vill att andra ska göra...
2011-03-08

  filosofian
gör jag alldeles för ofta. ;)
2011-02-11

  Ninananonia VIP
Humoristisk och sann!
Man trampar oftast på sig själv!
:) Man gräver sin egen grop :)
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan