Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så långt ifrån...




Hur gör jag

för att möta

nästa morgons ljus

så länge det bara finns

mörker inom


och hur hanterar jag

vetskapen om att du

inte kommer tillbaka

hur högt jag

än ropar


det är tomt och kallt

här i mitt hus

och i mitt inre pågår

en ständig kamp

att överleva från en dag

till nästa


kanske kommer fåglarna

ändå att kvittra

en dag

och solen värma mig

med sina strålar

kanske kommer blommor

att slå ut

och vårbäckar porla


kanske kommer det

trots allt en dag

när guldkornen uppenbarar

sig igen


men just nu och just här

känns det som om

ljuset


ligger SÅ långt borta...








Fri vers av Junitvillingen
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-21 11:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Tungt, sorgset men ändå vackert hoppfullt, visar på en insikt att allt finns där, tids nog. Att läka tar tid.
2010-01-26

  Anna*
Det tar tid. Det får göra det. En stor kram i vinterkylan
2010-01-24

  Staffan Welroos VIP
håller med dig... just nu känns det väldigt långt borta...
2010-01-22

  Suzy med punkterna
Sorgsen känns så stark men ropa dig inte hes, bara viska och blunda så finns han alltid där ändå.
2010-01-21

  sulimaa
Så vackert skrivet hjärtat om det svåra att ta ett steg till ...vidare i livet ...allt kommer att falla på plats ...med tidens hjälp <3
2010-01-21

  kärleks ängel
underbar!
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen