Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tittar på så många fina bilder på din blogg

och det värsta är att alla dessa vackra människor finns på riktigt




Fri vers av ensuren
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensuren