Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jackson Five from a car stereo singing "I want you back, want you back "

just a year ago I would have danced so crazy
and now I think I wanna get back on that track
if I only could relax in this confusion
if I could dance with you the way we used to
and shake my hips to the revolution
if I could be naive again.



I want you back, want you back. Nej, I don't want you back gamla jag. Du är fruktansvärd. Men jag skulle vilja vara lycklig igen. Jag vet inte vad jag menar när jag skriver "igen" lycklig med mig själv har jag väl aldrig varit. Men det är lättast att säga så. Jag vill tillbaka eller jag vill framtill då jag inte känner ångesten som en trasig kabel i hjärtat oavbrutet. Min mage har blivit orolig av det, jag har ont i magen hela tiden. Jag försökte dansa hemma hos dig när du var i köket, men min mage gjorde för ont. Det finns fyra jag. En i sängen, långt under täcket, långt bort från speglar och civilisation. En i badrumsspegeln som ler snällt tillbaka, en på fotografi som förpestar världen med sin äcklighet och en i andras ögon. Den sistnämda har jag dock inte närmre kontakt med.

Its quite simple, the prettier I feel the more I eat. The uglier I feel the less I eat.

Jag har också kommit på att destå piffigare jag är, destå lyckligare är jag. Men jag vågar nästan aldrig vara piffig. Andra ser mig som så fri och "skiter i vad andra tycker"-aktig med mitt röda hår. Men jag bryr sig så fruktansvärt mycket. Jag vågar nästan aldrig ha klänning, högklackat, stark sminkning eller glasögon för jag är rädd för att det ska se fel ut. Han frågade mig hur jag kunde vara singel när jag var så, och jag citerar, "söt och häftig", jag vet varför, det är för du inte har sätt mig i verkligheten. Du skulle också förstå om du såg mig i verkligheten.

Jag är så trött.





Fri vers av ensuren
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensuren