Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANG ISRAEL SAMT USA

ALTSÅ? USA SAMT ISRAEL ÄR TERRORSTATER DE MÖRDAR, KRIGAR EXPLOATERAR ETC HELT OSTRAFFAT, DEN JUDISKA STATEN (UNDERSTÖDD AV USA)STAL PALESTINIERNAS LAND OCH SEDAN FÖRVISADE DE DESSA TILL FLYKTINGLÄGER= BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN DE HAR SLAKTAT CIVILA I BÖRJAN AV 80 TALET= MÖRDAT VÅLDTAGIT KVINNOR ETC I 2 ST FLYKTINGLÄGER INGEN STÄLLDESS T SVARS FÖR BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN?

NU MÖRDAR DEN REGIMEN HELT ÖPPET BARN ETC UTAN REPRISALIER= USA SAMT ISRAEL MÅSTE STOPPAS TILL VARJE PRIS!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av peter markurth
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-21 23:16



Bookmark and Share


  Eduardo
bara instämma... fuck censur... låt tanken o ordet vara fritt...man måste förstå bakgrunden till ett budskap innan man förkastar det o anser det vara kränkande...Vare sig man håller med eller inte, måste man kritisera och begrunda varför man förkastar dom ord man läser... vilka vedertagna sanningar lutar man sin föreställning mot...

håller för övrigt med, trött på mänskligt lidande som legitimeras av illusiv demokratisering och demonisering av den andra... etc...


tack för detta...
2010-02-01

  peter markurth
Skulle någon av mina= syftar på föregående cencureras, ja så agerade de styrande i tredje riket, cencur, selekiv läsning etc...
vilket vi alla förkastar, vill ni ejnstoppa mördarregimen israels framfart? de mördar barn, nu. medan vi skriver o njuter.
2010-01-21

  peter markurth
Arbeit Macht Frei!!
Vi ser er nog, judesvin, arbeta nu, ät våra kulor, stålet biter grymt i världen, blixtrar i natten, dagen äro kommen, kriget

befrielsen, vi har vapen, vi mördas, skjut tillbaka för satan glo ej, kom med oss, slåss för helvete, det är ju våra liv, våra kroppar, ni däremot, satans mördare, kan brinna i helvetet..





DENNA DIKT HANDLAR OM DETTA= ej rasistisk
2010-01-21
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth