Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var är min inspiration?


Vart tog den vägen?

Det är svårt ibland
Att veta vad man vill yttra
Arbetsamt att fylla ett tomt blad med text
Inspirationen är död

Försöker greppa någonting med orden
Men har glömt hur man gör
Försöker greppa någonting med händerna
Men allt rinner bara ur dem

Försöker väcka sinnet
Cigaretter och rödvin var fel väg
Jag hittar mig själv gråtandes i duschen istället
Inspirationen är död
Och jag sörjer den som om den vore mitt barn




Fri vers av Sorgsenheten
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-22 12:38



Bookmark and Share


  Andreas Widell
ja du,
skriv om "Död"? :'D

eller ja, vad vet jag.

en dag skrev tog jag ämnet: "Att inte ha inspiration"
som inspiration, för jag hade vart inspirationslös i ett halv år!

och det var ett tecken på att jag skulle skriva om det för att rulla vidare, efter det så släppte allt liksom! :D

och jag skrev massor av saker, tog mig ifrån dem där DÖDEN/SORGEN/OLYCKLIGA/ENSAMHETS dikterna...
som jag iof skriver än idag, men jag skriver också annat.
inte så fast vid dem längre som förut, då det var det lättaste att skriva oM! :D


men jag tycker iaf om den här texten, den bär på sanningsord.
Hur övergiven man kan känna sig av att inte ha inspiration.

*applåder och bokmärks*
2010-01-22

    baruk
Ja, så kan det kännas många gånger. Men så, plötsligt blir med ens allt klart: man vet vad man vill, man vet hur man formulerar det. Då är det som om fingrar och hjärta glödde! Misströsta inte. Inspirationen kommer, ibland då man minst anar!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sorgsenheten
Sorgsenheten