Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig fundering

Varför går jag alltid hem
så sent eller tidigt
beror på hur
man ser på saken

Klockan är fem
det är sent
eller tidigt
för det är morgon

Tystnaden är total
någon enstaka bil
när jag kliver av
nattbussen

Dörrarna slår igen
jag går av själv
lunkar mot hemmet
där ensamheten väntar

Kvällens glammer
och levande musik
på irländska puben
alla skratt och all dans

Jag saknar tvåsamhet
men vet en sak
när jag har den
saknar jag ensamhet

- vad vill jag ... egentligen




Fri vers av AjBi
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-22 22:11



Bookmark and Share


  Uppfångad
Väcker känslan av att inte kunna bestämma sig,
eller känslan av att inte ha några alternativ!
kanske är samma sak?
Väldigt bra skrivet, applåd!
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi