Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själdestruktivitet

Jag skriver ord som inte blöder
Det är ju bara ord
Jag gråter tårar som snabbt förångas
Av mitt varma inre
Som snart förträngs
I mitt stora vansinne

Jag glömmer tid som inte lider
Tid som tråkas ut
Tid som råkar ut
För mig

Jag knyter dockor av trasiga nervändar
De är ju bara skräp
Klipper bort lappar från byxan i mitt liv
Klipper band som binder liv
Klipper band som låter bli

[ 22 januari 2010 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-23 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca