Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fösta dikten i diktsviten: Han och svalorna (och en snöboll)


Vart ska hjärtat slå (1)

Jag undrar hur dina läppar
smakar
Hur din tunga är med
min
Om våra kroppar
passar ihop
Om våra fingrar
kan flätas samman
Om våra kramar
ger den perfekta värmen

Jag undrar hur vi
förhåller oss till varandra
Jag undrar hur allt
ska gå
Vän, Kärlek
Vart ska hjärtat slå
jag undrar




Fri vers av fjäril
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-10-28 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjäril
fjäril