Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdig ?

Hur många rosor ska behöva vissna
innan man blommar ut

Hur många sånger ska sjungas falskt
innan
man hittar den rätta

Hur många
finnar kläcks innan man
är vuxen

Fy fan vad mycket av många
innan
man är färdig !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-10-28 19:02



Bookmark and Share


  Nic
Jag kommer nog aldrig att förstå det där med att vara vuxen.. hurdan ska man vara då? Kommer nog aldrig dit, men det gör ju inget. Bra reflektion du gjort i din text!
2005-10-28

  Propella
Ja Ola, det här är strålande!!!!

Ps; jag tror aldrig man blir klar.

Kommer du till poeterträffen i malmö?
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan