Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dagens mörker

Avskyr den värld som nu är din
så lite jag visste
ur tvång växte lärdom fram

Förändrade förvirrade tankar
följer dig
följer mig

Orden blir till tystnad
ensamhet
tomhet

Vad kan jag ge, vad kan jag hoppas
vad ska jag önska för dig och för mig

vemod
blickar bakåt sällan framåt
min sorg
din smärta

rädsla
ser slutet
ditt slut
som kanske även bli mitt öde
en dag

Förbjudna tankar slår sig fram
värjer mig
bara älska
inget annat bara älska

Så lite jag visste
om åldrandets förnedring
älskade far




Fri vers av snöö
Läst 752 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-01-24 10:46



Bookmark and Share


    AA VIP
Välskrivert, vackert och igenkännande. // AA
2010-10-09

  Caprice! VIP
Välskriven och gripande! Väcker egna minnen... Tack!
2010-08-01

    AA VIP
Vacker text. // AA
2010-03-28

  walborg
En vacker, varm och oerhört gripande text till en far som hade blivit glad att läsa den.
2010-02-14

  aol
blev bara så djupt berörd
2010-02-11

  Jan Simonsson
Mycket fint.

bara älska
inget annat bara älska

Önskar att tiden hade räckt till det, i övermått, och att det man ändå hann visa av kärlek gjorde skillnad.
2010-01-26

  Samuel E. Rajeus VIP
Hej, Min "Början av ett liv" tar upp samma tema. Det är oerhört tungt. Ingen tvekan om det. Men vetskapen om att fadern har haft ett långt och lyckligt liv gör att nuet förhoppningsvis blir lite lättare att bära. Hälsningar. Samuel Rajeus
2010-01-24

  Samuel E. Rajeus VIP
djupt, berörande och vackert.
2010-01-24

  poetryGirl
fin!
jag skrev en liknande sak till min far o satte in på Youtube

se den gärna, gå till youtube.com, sök
poetryGirl1
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

snöö