Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu kan jag känna.......




Din sista smekning

på min kind

dröjer sig kvar


fortfarande


efter snart


åtta veckor...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-24 13:10



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Det är klart att den gör
Smekningen
Håller sig kvar

Jag lider med dig, Anitha
Om du kommer till Stockholm så ska du få en jättestor kram av mig
Ja, det lovar jag...

Kramar!

Ken
2010-01-24

  Anna*
Vilken nåd att kunna känna den ännu ... Kram
2010-01-24

  Yrre VIP
Som en liten påminnelse om hur älskad du var.
Tänker ofta på dig, kram!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen