Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

repris




Kärleksregn





I ett regn av kärlek omfamnar jag världen

i en bön om godhet sorg och försoning

jag gråter min kärlek

i ett gnistrande regn av sanning och hopp




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-24 18:11



Bookmark and Share


  walborg
Underbar poesi!
2010-01-24

  anita VIP
Mycket bra skriven.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP