Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TACK "Beam 72" för att du med en av dina texter inspirerade mig till att skriva denna...*Kram* Obs! Eget foto


Ögonblick av sann lycka




Där i det mjukt

vitklädda snölandskapet

mötte jag din

varma blick


och den sa mig

allt jag

behövde veta


i just den



stunden










Fri vers av Junitvillingen
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-25 09:36



Bookmark and Share


  Fånga dagen
vad fint du skriver
mvh Anna-Karin
2010-01-25

  Anna*
Underbar text av guldkantad stund att minnas
2010-01-25

  stenen/ Yv Ericsson
allt vackert man ser påminner om de varma ögonen. det är stunderna av känslor man vill bevara.
mycket fint blev det. underbar bild.
2010-01-25

  walborg
Renaste underbaraste naturlyriken!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen