Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - En helskum chaufför . . .

 

En helskum chaufför ifrån Kville

som förvisso ej var ett snille

då han kolkade gin

ja han söp som ett svin

och föll på för hög halt promille

 




Övriga genrer av Carl O Andersson
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-25 12:20

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
tragik
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson