Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2016. Något ändrad.


HÖST

Höst

Kallt väder.
Varma kläder.
Nu säsong
för långkalsong.
Kanske säg
då snö på väg:
"Satan!
Gatan
slipprigt halå?.
Saltomortal!
Till akuten.
Armen bruten.
Hela dan
ont som fan.
"Hallå där,
sluta svär
min herre.
för dessvärre.
är det ju,
förvisso nu

Höst"!

 




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-03 10:39

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Roligt om det lessamma... tidlös är texten, för i december är föret likadant !
2017-12-13

  walborg
Roligt!
2017-10-04

  lodjuret/seglare VIP
Envars resa, genom.
Text om här?
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson