Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Det som inte tål att skämtas med, förtjänar sällan att tas på allvar – Sigfrid Lindström 1892 - 1950)


Klen tröst

 

När efter allt beklagandet
man ligger kall och stel och stum
blir dock ändå mottagandet
varmt i ett krematorium




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 529 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-17 10:59

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läser, ler, skrattar, viker ner sig...
2017-09-18

  walborg
Ja verkligen en klen tröst!!!
2017-09-17

  Minkki VIP
säger som molnspanaren nedan, Du har en geist som få!

2017-09-17

    ej medlem längre
Bra rimmad galghumor:-)
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson