Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlige Herr Z

Hemlige Herr Z,
På dig får man ingen räta
Du är ju bara den du är,
Go o glad, söt och snäll o inte alls sur som ett björnbär

Jag har älskat dig i hundra år och två,
och det är väl inte så illa, nå?
Ibland känns det som jag inte ger dig allt,
men jag vill du ska veta att jag finns här i svårt och lätt
I varmt och kallt

Du är speciell x 3.7
För mig finns nästan bara du
Samt några till
Varav en av dem till frukost äter sill

Happy 28, min gamle vän
Låt mig finnas vid din sida i 28 år till
Och ännu mera sen :)

[ 26 januari 2010 ]




Fri vers av Kian Nesca
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kian Nesca
Kian Nesca