Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T-bana

vintermulet i min arma kropp
rammad av Bore

när ljuset i tunneln sakta
återvänder
orkar jag
knappt vända blad

läser över grannens axel
att tiger hittat på något
igen

och surt kaffe
från dagmammans gap






Fri vers av Karl-Johan
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Johan
Karl-Johan