Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vet ja

nu har tiger
och hans kvinna
börjat umgås igen
av vad jag förstår

det verkar också som att han ska
börja spela golf
igen
eller om han redan börjat
jag kommer inte riktigt ihåg

det var något om sms
det är lite rörigt verkar
det som

han hade pussat eller kramat
någon som inte var hans kvinna
sa någon

oj sa jag

och druckit alkohol med någon
som ville ha hans pengar

aj aj

tidningarna
gör så gott de kan
för att hålla oss
informerade
men inte ens de
kan alltid hålla reda
på andras liv

men de gör ju så gott de kan

att kämpa väl är det som räknas






Fri vers av Karl-Johan
Läst 372 gånger
Publicerad 2010-02-05 21:12



Bookmark and Share


  kråkan VIP
:=) den här va kul..Tack..
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Johan
Karl-Johan