Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sludder i natten

jag är pigg som fan

vädret tror jag

har tappat upp en virre

och är katt utan råtta


njuter av nattens

snö och det märkliga i att kråkorna sjunger. nu av alla gånger

kan jag slå en signal och prata med ansvarig

om framtid




Fri vers av Karl-Johan
Läst 306 gånger
Publicerad 2010-02-12 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Johan
Karl-Johan