Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambition

tvättar hår som blir
tunnare

tvättar mage som blir
fetare

klipper naglar som blir
klor

vilken av bostadsrätterna
ville jag ha nu igen?





Fri vers av Karl-Johan
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 11:03



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Gillar din vardagsnära text...rakt och ärligt ...och så BRA!:-)
2010-01-27

    Michael Lilja
känner igen mig
2010-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Johan
Karl-Johan