Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som jag älskar


Så som en mor älskar sitt nyfödda barn
Så som en skidåkare älskar den första snöflingan
Så som en häst älskar det gröna gräset
Så mycket älskar jag dig




Fri vers av Enfliccka
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enfliccka