Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det där man irriterar sig på!

Dina leriga stövlar i hallen,
får mig frustrerad
din våta handduk på golvet,
får mig att vilja sprängas
odiskad disk i hela köket,
får mig att blunda och andas tungt,
din nakna kropp i sängen,
får mig att glömma varför jag var arg




Fri vers av Enfliccka
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enfliccka