Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativitet


Kreativitet har kommit
på besök igen
och vill inte alls
att jag ska sova

Kreativitet har kommit
för att stanna
och vill inte alls
att jag slutar

Kreativitet har kommit
kräver all tid
och vill inte alls
höra om något annat

Kreativitet har kommit
både min glädje och sorg
och vill inte alls
att jag gör annat

Kreativitet har kommit
är oerhört krävande
och vill inte alls
ha något ogjort

Kreativitet...
min vän...

- lämna mig aldrig




Fri vers av AjBi
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-27 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi