Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Målning av mig... www.ib-art.se Akryl på canvas.


Mina älskade barn och barnbarn...


Mina älskade barn och barnbarn...

ni är luften jag andas
marken jag går på
vinden som smeker min hud
solen som värmer mig

... jag älskar er alla







Fri vers av AjBi
Läst 1374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-28 00:03



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vacker text och underbar målning:)
2010-01-29

  aol
äe själv morfar, så fint sant du talar
2010-01-28

  Monika A Mirsch VIP
och glädjen i min ådror ...

vackra rader om den ljusa kärleken
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi