Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat(martin Heidegger)

TILLVARON FÖRSTÅR SIG ALLTID SJÄLV UTIFRÅN SIN EGEN EXISTENS;ALLTSÅ MÖJLIGHETEN FÖR TILLVARON SJÄLV ATT VARA SIG SJÄLV ELLER ATT INTE VARA DET.DESSA MÖJLIGHETER HAR TILLVARON ANTINGEN SJÄLV VALT ELLER RÅKAT IN I ELLER OCKSÅ HAR DEN REDAN FRÅN BÖRJAN VUXIT UPP I DEM.EXISTENSEN AVGÖRS-I FORM AV UTNYTTJANDE ELLER FÖRSUMMELSE-ENBART AV RESPEKTIVE TILLVARO SJÄLV.EXISTENSFRÅGAN KAN ALDRIG REDAS UT ANNAT ÄN GENOM SJÄLVA EXISTERANDET.




Övriga genrer av peter markurth
Läst 450 gånger
Publicerad 2010-01-28 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth