Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om morgonen




Jag minns hur du

ofta om morgonen

flyttade bort några av

mina ljusa hårslingor

för att du tyckte

så mycket om

att möta min nyvakna blick


och lika ofta sa du

"stjärnöga, jag älskar dig"

och lät dina fingertoppar

lite lätt smeka

min kind


hur mycket allt det

var värt

förstår jag fullt ut

nu när jag inte längre

får uppleva det


men älskade


jag tror nog att du




förstod...







Fri vers av Junitvillingen
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-28 19:12



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Varma känslor förmedlar så bra.
2010-03-26

  Anna*
Så varma goda minnen!
Fint!
2010-01-29

  walborg
Blir alldeles tagen av denna bild av Dig och av dikten - förstår verkligen att han älskade Dig vännen!!!!! Han finns inom Dig alltid alltid och bär Dig i livet nu, som alltid!
2010-01-28

  Staffan Welroos VIP
han förstod. säkert. riktigt fint skrivet!
2010-01-28

  sulimaa
Klart han förstod hjärtat...du skriver så vackert om dina känslor...dina vackra minnen har du alltid kvar i ditt hjärta <3
2010-01-28

    J. Herward
varma tider, dyrbara stunder, låt dem komma in i ditt hjärta igen fast i nyfunnen energi. saker och ting upprepar sig aldrig i samma skepnad blott en gång :)
2010-01-28

  stenen/ Yv Ericsson
du skriver så underbart. jag gråter.
och visst förstod han. hur lyckligt lottad han var.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen