Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar efter inspirationen


I väntan

Släcker alla lampor, tänder levande ljus
Drar ur telefonen, vill inte att någon stör

Andas djupt, det är mycket som ska ut
inspiration, jag sitter här och väntar!

Så plötsligt kommer den
den ivrar sig fram genom min hjärna, ner till fingrarna

Stenarna lyfter och flyger iväg
mina öron hör bara ljuvligt knapper mot tangenbordet




Fri vers av Imet
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imet