Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sakna...


Du och jag

Fotsteg i sanden
Där nere på stranden

Ett hav av vågor sveper in
Spolar din sula liksom min

Solen sjunker sakta ner
Molnen färgas allt mer och mer

Blodröd himmel och vinden som smeker
Trollsländor med spegelbilden i vattnet leker

Handen som sakta för undan mitt hår
För tillfället glöms alla sargade sår

En kyss och sagan lyder
Att tiden iväg bara flyger

Men jag står still och kan bara bejaka
Minnet som jag vet att jag snart kommer sakna




Fri vers av Imet
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imet