Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Snygga skedar i raka rader
Och en matchande tablett
Plus en munblåst vas
Med tulpaner i
Och en panelgardin
Och lite marimekko
Fast inte från HM
Så livligt och glatt
Och matchat och stiligt
Och exklusivt och originellt
Och framför allt svalt
Och fräscht
Såklart det ser ut så




Fri vers (Fri form) av dgs
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dgs