Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försenad

Börjar det inte snart
Ska vi inte gå dit
Där allt händer
Det där livet
Eländes elände
Jag missade ju att det var idag




Fri vers av dgs
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dgs