Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhjärta




Du smålog

så där busigt retsamt

och underfundigt

när jag med mikrofonen

i min hand

och musiken högt

dånande

dansade runt, runt


jag sjöng om

hur ont det gör på natten

men inget på dan -

och kanske inbillade jag mig

att jag var

en megastjärna

på Globenscenen



dina bruna pepparkaksögon

glittrade mot mig

när du efter

mitt uppträdande

i vardagsrummet sa:

"Du är allt ett vildhjärta du" -

och sedan slöt du mig

i din varma

famn


efter din plötsliga bortgång

har jag fått erfara

att det visst gör ont

inte bara på natten

utan även






dan´…









Fri vers av Junitvillingen
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-29 01:38



Bookmark and Share


  devilsangel
jaaa min vän...det gör ont...när som helst kan det komma, så det känns som hjärtat ska stanna.
Så fint du skriver, så äkta, nära...
Min vän...kramar om!
2010-01-29

  sulimaa
Ja gumman ...det gör ont ...det måste det få göra ...varma kramar! <3
2010-01-29

  Anders Nordlander VIP
sorg gör ont överallt och när som helst!
2010-01-29

  Stefan Höglund
Hoppas någon håller om dig snart.
2010-01-29

  Anna*
Mmmm, det gör ont, det gör ont, det gör ont. Stor kram
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen