Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laga

Trasa dig hel
laga dig sönder
uppskatta
skiten
under dina naglar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 202 gånger
Publicerad 2005-10-29 14:53



Bookmark and Share


  Christer VIP
Kul ordlek...gillade..
2005-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan