Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: jag och min man 1977...han: född 1952 död 2009...


Min drömbild...




...är du och jag tillsammans


precis som då

när vi var unga

och galet



nykära




Fri vers av Junitvillingen
Läst 279 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-01-29 14:55



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fint foto och minne

varm kram
2010-03-02

  Margithe VIP
Så vackert och fint
2010-02-09

  coleve
Vad fin bild och fin text!
2010-02-07

  Lisa Höglund
Vacker bild och dikt... Ni var galet söta tillsammans! Och dikten som säger så himla mycket... Vill bara le och gråta på samma gång.
Kram till dig!
2010-01-31

    J. Herward
du har inte förändrats, tiden har gjort dig vackrare :)
2010-01-30

  ~Leonardo~
Vad fina ni var där..tillsammans ojoj.
2010-01-29

  walborg
Underbart foto av Er båda!!!
2010-01-29

  En strimma av guld
Så vackert och fint skrivet.
2010-01-29

  Anna*
Fin drömbild att ha med sig. Ni är så fina på bilden!
2010-01-29

  Baystream
otroligt fina tankar.
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen