Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord ramsa bara ord

Kärlek blod Svett tårar Kalt Varmt Kärlek svag snäll dum hur vad kan vet inte
nej ja blå röd gul svart skönt gött friskt hårt starkt hjälp sten träd mjölk apa
roligt knasigt tokigt frossa godis falsk trevlig human robot universum




Fri vers av Broder Tyckare 17
Läst 493 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Tyckare 17