Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tron kommer tids nog

som en vind kom allt tillbaka till mig

all den tro och hopp som sedan länge

gruvat vid min sidan men efter avslut

bara rann bort som ett gigantiskt vattenfall




Fri vers av Lulijia
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lulijia
Lulijia